3 ADET Gitar Ses deliği Kakma AKÇAAĞAÇ Akustik Klasik Gitar Mozaik teknolojisi tarak CLYKQ07

Verim
0
0 Yorumlar

₺133.88
Miktar:

ÜRÜN TANITIMI :

ÜRÜN: Gitar aksesuarları klasik ahşap gitar daire gitar güzel izin

MALZEME: AHŞAP

Delik Çapı: 110mm

Daire Genişliği: 8mm

Kalınlık: 0.8 mm

Ürün Açıklaması: Mağazamızda, halk gitarımızda, klasik gitarımızda, ukulele'de bulunabilecek gitar için gerekli aksesuarları yapmak için birçok güzel stilimiz var.

Kurulum yöntemi: gitar paneline kakma.Yüzeylere yapıştırılması önerilmez.

Not: Biz garanti kaliteli ürünler, işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası + / -1,kullanılabileceğini garanti ediyoruz.

hakkımızda:

Mağazamıza Hoşgeldiniz

1. Binlerce ürünümüz var, ürünlerimiz rekabetçi fiyatlı ve kaliteli.Sahte ve kalitesiz ürünleri bastırıyoruz.Müzik aleti şirketleri ile uzun vadeli işbirliği kurabileceğimizi ve bunları dünyaya satabileceğimizi umuyoruz.Çok sayıda ürünümüze ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.Size en iyi indirimi vereceğiz.

2. Ürününüz fiyat konusunda rekabet ediyorsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.Çin pazarında satabiliriz.Her yıl Şangay Uluslararası Müzik Aleti Sergisine (Salon E3) katıldık, enstrüman sergisini de ziyaret ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

hakkımızda:

1. Bizim hoş geldiniz store.As çin'in Gitar parçaları satıcısı lideri, neredeyse Japonya ve Güney Kore'den gelen binlerce çeşit ürünümüz var.Ürünlerimiz fiyat açısından rekabetçi ve kalite açısından üstündür.Sahte ve kalitesiz ürünlerle mücadele ediyoruz.Müzik Enstrümanları Şirketi ve dünyadaki satıcılarla uzun vadeli bir işbirliği ilişkisi kurabileceğimizi umuyoruz.Fiyat açısından rekabetçi bir ürününüz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.Çin pazarında satabiliriz.

2. Ürünlerimize büyük miktarda ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.Size bir indirim vereceğiz.

3. Sınırlı stoğumuz var , miktara son derece büyük ihtiyacınız varsa, bize bildirmeniz gerekiyor.Önceden sipariş vereceğiz.

Nakliye ve iade:

1. Biz dünya çapında nakliye, bazı uzak alanlar hariç.Uluslararası gönderiler Mbmobilya.com.tr Standart Nakliye, Çin sonrası hava posta , e-EMS veya EMS tarafından gönderilir .Teslim süresi, ülkenize giden havayolu sayısı ve gümrük ve postanenin işlem hızı gibi belirli nedenlerden dolayı değişebilir.Nakliye süresi aşağıdaki gibidir:

EMS: 7-20 iş günü

e-EMS: 7-20 iş günü

Çin Sonrası Hava Posta: 20-60 iş günü

Mbmobilya.com.tr Standart Nakliye: 16-35 iş günü

2. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar emtia fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden veya satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.E-paket aracılığıyla, öğenizin izleme bilgilerini aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz: www.17tarck.com.Pls kabul edip etmediklerine bakılmaksızın yerel postanenize danışın.

3. Gümrük ücretleri normalde nakliye şirketi tarafından tahsil edilir veya öğeyi aldığınızda toplanır.Bu ücretler ek nakliye ücreti değildir.

Ödeme

1. PayPal, alipay ve bankayı kabul ediyoruz remittance.As ücretli ürünler için iki gün içinde sevkiyat ayarlayacağız.Büyük miktarda sipariş etmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz, size bir indirim vereceğiz.İadeler kabul edilebilir, bu öğenin iadesi veya değiştirilmesi için alınmasından itibaren 14 gün içinde herhangi bir öğeyi iade edebilirsiniz.Bir ürünü iade etmek isterseniz referans numarası için lütfen bizimle iletişime geçin.Lütfen alıcıların iade posta ücretinden sorumlu olduğunu, iade edilen ürünlerin etiketleri ve herhangi bir ambalajı içeren orijinal hallerinde olması gerektiğini ve iade edilen ürünü aldıktan sonra yalnızca değiştirme veya geri ödeme göndereceğimizi unutmayın.

2. Göndermeden önce iyi durumda olduklarından emin olmak için tüm öğeleri test edeceğiz ve nakliye sırasında hasar görmemesi için dikkatlice paketlenecekler.Ancak, DOA(Varışta Kusurlu) öğelerden tamamen sorumlu olacağız, kusurlu bir öğe alırsanız lütfen bizimle iletişime geçin, size ücretsiz olarak başka bir tane göndereceğiz veya tam geri ödeme seçiminize bağlıdır.

İletişim ve Geri Bildirim

1. Zaman farkı nedeniyle size hemen cevap veremesek bile müşterileri doğrudan bizimle iletişime geçmeye teşvik ediyoruz.Tüm sorular iş günlerinde 12 saat içinde cevaplandırılacak ve tatil günlerinde 24 saat içinde cevap vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2. Ödeme alındıktan sonra alıcılara olumlu geri bildirimler bırakacağız ve öğelerinizi aldıktan sonra bize olumlu geri bildirimlerinizi ve 5 yıldızlı derecelendirmenizi bırakabilirseniz çok memnun oluruz.İyi geri bildirimler ve derecelendirmeler eBay kariyerimiz için çok yararlıdır.

3. Olumsuz geri bildirimlerden ayrılmadan önce ürünlerimizden veya hizmetlerimizden memnun değilseniz lütfen hemen bizimle iletişime geçin, çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Etiketler: taraklı gitar somunu, geniş taraklı dantel, yaş taraklı gitar, direk taraklı gitar, floydrose elektro gitar, pirtablr elektro gitar, romwe taraklı, bas gitar 5 dize buterfly, gitar klavye boyutları, gitar katı kakma.
Marka Adı NoEnName_Null
Model Numarası Gitar Ses Delik Daire
Kaynak Anakara Çin
Tip Gitar Klavye Malzemesi

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Siz De Beğenebilirsiniz

Aroma At-102 Şarj Edilebilir Clip-On Gitar Tuner Renk Sn Dahili Pil İle USB kablosu Kromatik Gitar Bas Ukulele (Bl

Aroma at-102 şarj edilebilir clip-on gitar tuner renk sn dahili pil i̇le usb kablosu kromatik gitar bas ukulele (bl marka: aroma modeli: at-102 algılama aralığı: a0 (27.5 hz) - c8 (4186.00 hz) aralık aralığı: 430hz-450hz ayar doğruluğu: ±0.5 puan güç: şarj edilebilir dahili pil 3.7 v / 110
₺287.30 ₺456.03

Elektro Gitar Pickguard Scratch Plaka HSS ST Stil Parçaları Değiştirme 3ply İnci Solak Beyaz Siyah

Bizim öğeler ile herhangi bir sorunuz varsa, mbmobilya.com.tr mesaj yoluyla bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen geribildirim veya anlaşmazlık önce.sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.onlardan memnunsanız, sadece 5*yıldızlı geri bildiriminizi umuyoruz, daha sonra sizinle aramızdaki dostluğu
₺242.12

Elektrikli Gitar Kablosu Gitar USB Arabirim Bağlantı Kablosu Adaptörü Ses Konektörü Kaydedici PC / Bilgisayar Gitar Aksesuarları

Usb gitar bağlantı kablosu, gitarınızı pc veya mac bilgisayarınıza bağlamanızı sağlayan profesyonel bir araçtır.bu mini arayüz, pc'yi bir usb portu üzerinden bağlar ve gitarınızdan başka vites gerektirmez. özellikler: bir dizüstü bilgisayar, elektro gitar ve usb gitar bağlantı kablosu kullanmak,
₺100.50 ₺143.65

1 Adet Elektro Gitar Kontrol Plakası Nikel Krom Renk Tele Gitar için

Bu fende tele gitar için uyumlu pürüzsüz kenarlar, havşa vida delikleri renk: nikel, krom miktar: 1 adet
₺64.17 ₺71.36

Elektro Gitar Tremolo Köprü Sistemleri logo ile Çift Kilitleme Kenar Whammy Bar ile Siyah Altın Krom

Bir set altın elektro gitar tremolo köprü çift kilitleme systyem tanım: 100 % yeni yüksek kalite ve test gayet iyi öğe 100 % resim gösterildiği gibi dize aralığı: yaklaşık 10.8 mm. montaj boyutu: 74mm 2 çıtçıt merkezleri arasında renk: altın / siyah / krom malzeme: metal paket
₺449.39 ₺642.09

Ayrılabilir Gülağacı Profesyonel Taşınabilir Keman Duvara Monte askı kancası Yay Tutucu ile Ev ve Mağaza Gösterisi Depolama Keman

Açıklama özellikleri: - doğal ahşap tahıllı masif ahşap taban montajı, kompakt ve sağlam yapı kemanınızı sabit bir şekilde sabitler. - keman için özel olarak tasarlanmış benzersiz keman şekline sahip keman askısı, mevcut boyuttaki diğer yaylı çalgılar için evrenseldir. - rahat kullanım
₺167.81 ₺246.73

NAOMI DIY Ukulele Klavye Değiştirme Ahşap Ukulele Boyun Klavye Katı Gülağacı Ukulele Klavye

Özellikler: bu ukulele gülağacı klavye topluluğudur. farklı dekorasyon ve gravür için saf doğal gül ağacı malzemesi kullanıyoruz ve seçiminiz için birçok stil yarattık.gereksiz anlaşmazlıkları önlemek için lütfen satın almadan önce ürünün boyutunu kontrol edin. belirleme: ①sku: gp0908-114 boyutu:
₺235.48 ₺267.57

Gitar Tek Bobin Boyun Manyetikler için Yedek Parçalar Yüzen Caz Johnny Smith Tarzı Elektro Gitar Krom

1.nakliye ve izleme i̇thalat vergileri, vergiler ve kdv ürün fiyatına dahil değildir, alıcı onlar için ödeme yapmalıdır.tabii ki, elimizden geldiğince düşük bir değer beyan etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.takip numarası bazen düzgün çalışmıyor, teslimat ve takipte herhangi bir sorun
₺399.23 ₺464.14

JOYO I-Plug Elektro Gitar Kulaklık Amp Mini gitar amplifikatörü Taşınabilir Dahili Overdrive Etkisi iPhone / Android / Pencere

Ürün açıklaması: uzaktan kumanda: hayır türü: amplifikatör ürün ağırlığı: 0.0550 kg paket ağırlığı: 0.1170 kg ürün boyutu(l x w x h): 9. 80x4. 50x2. 50 cm / 3. 86x1. 77x0. 98 inç paket boyutu(l x w x h): 13. 00x8. 00x4. 00 cm / 5. 12x3. 15x1. 57 inç güç kaynağı: 2 x aaa
₺266.83 ₺444.78

5MM Tremolo Kol Kapağı Whammy Bar Kol İpuçları Kap Strat SQ Elektro Gitar Tek Sallamak Enstrüman Aksesuarları Parçaları

Özellikler: * 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli. * uzun süreli kullanım için yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. * elektrik gitar tremolo kolu için uygun * esas olarak tek tremolo kol kapağı değişimi için * sadece nazar çubuğu kolunun ucuna itin * malzeme: abs plastik * renk:
₺2.03 ₺3.32

GuitarFamily Çelik Klavye Dizeleri Yarıçapı Göstergesi - Luthier Aracı Gitar ve Bas Aksesuarları ve Parçaları

Ürün tanitimi : ürün: guitarfamily yarıçapı ölçer-luthier aracı şartname: çelik üreti̇m yeri̇: guitarfamily renk: resimde gösterildiği gibi ağırlık: 10 g / adet. önemli̇ ipuçları: 1 .ürün fiyatlarımız ve navlun oranlarımız belirlenmiştir .tek bir ürün veya birden fazla
₺28.40 ₺40.02

30 ADET Siyah / Beyaz / Krem Elektro gitar 3 /5 yollu Geçiş anahtar düğmesi ucu kapağı

100 % marka yeni, hiç kullanılmamış sapmalar nedeniyle öğenin rengi resimden farklı olabilir. i̇pucu topuzu kap 3.5 mm için gitar 5-way anahtarı i̇ç çap: yaklaşık.3.5 mm yükseklik: yaklaşık.15mm malzeme: plastik renk: krem / siyah / beyaz paket içeriği: 30x5 yollu anahtarı ipuçları(10
₺37.43 ₺55.87

Bir Set Vintage Tremolo Köprü Çift Kilitleme Montaj Sistemi Elektro Gitar İçin Yedek parçalar (BL-3-BK) - Krom ve Siyah

Dize aralığı: yaklaşık 10.8 mm. montaj boyutu: 74mm 2 çıtçıt merkezleri arasında renk: gümüş (krom kaplama ) & siyah & altın seçmek için malzeme: metal ağırlık: 440 g / takım paket içeriği: 1 x tremolo köprüsü 1 x vücut montaj pençe 2 x çiviler 3 x yaylar 2
₺515.41 ₺644.30

Hızlı Değişim Gitar Capo Capotraste Violao 6 telli Akustik Elektro Gitar / Bas / Ukulele / Banjo

Hızlı değişim gitar capo capotraste violao 6 telli akustik elektro gitar/bas/ukulele/banjo için yüksek kaliteli plastikten üretilen bu capo, herkesin karşılayabileceği bir fiyata profesyoneller için tasarlanmıştır.tetik tasarımı hızlı değişikliklere izin verir ve o kadar hafiftir ki orada olduğunu
₺16.60 ₺19.55

Kmise Elektro Gitar Boyun 22 Frets Kanada Akçaağaç 25.51 inç Cıvata Kafes Çubuk ile Mat Bitmiş

Kmise elektro gitar boyun 22 frets kanada akçaağaç 25.51 inç şartname: bitiş: mat pozisyon işaretleyici: siyah noktalar fret: cupronickel somun:abs boyut bilgileri: (not: lütfen 1-2mm hatalara izin verin,çünkü manuel ölçümdür,teşekkür ederim!) tuner delik: 10mm somun genişliği: 42mm ölçek uzunluğu: 648mm
₺1 182.39

Bir Set 12 Dize Eyer Ayar-O-Matic Köprü ve Tailpiece LP Elektro Gitar Saplama ve Çapa

Renk: krom ve siyah & altın seçmek için malzeme: çinko alaşım ağırlık: 200g paket içeriği: 1 x köprü 1 x tailpiece 4 x stopbar çiviler elektro gitar aksesuarlarını satın almak için uyarı zarif boyutlara sahip çok farklı türde elektronik gitar aksesuarları olduğundan ve bu mallar için tedarikçiler
₺229.77 ₺287.30

ammoon 21 " Ukulele Sapelli Akustik Ukulele 15 Fret 4 Dizeleri Yaylı Enstrüman 19 Stilleri Seçeneği için

Özellikler: 21 akustik ukulele, hem çocuklar hem de yetişkinler için uygundur. mükemmel işçilik, kompakt ve hafif. 4 naylon dizeleri gerçekten güzel ses üretmek. müzik severler için ideal nakliye: 1.biz tatil hariç ödeme onay alındıktan sonra 24-72 saat içinde mal gemi garanti. 2.sipariş
₺401.45

1/3 adet Spalted Maple Elektro Gitar Kaplama Gitar Gövde Kaplama Gitar Parçaları Yüksek Kaliteli Gitar malzemeleri 500*360*0.5 mm

Ürün tanitimi : ürün: gitar kaplama malzeme: spalted akçaağaç boyut: 500-530*360-380*0.5 mm etkisi: gibson lp ve diğer klasik elektro gitar modelleri gibi gitar gövdesi dekorasyonu için. gerçek gönderi aşağıdaki fotoğraftaki malzeme değildir.ama kesinlikle aynı seviyeye ulaşacağız, lütfen
₺315.70

2 adet Manyetize Gitar Pickup Mıknatıs Bar Gitar Aksesuar Değiştirme60mm×7.5 mm×5mm

2 adet manyetize gitar pickup mıknatıs bar gitar aksesuar değiştirme60mm×7.5 mm×5mm yepyeni yüksek kalite ve marka yeni. elektro gitar çift bobin humbucker pickup parçaları için harika. malzeme: mıknatıs renk: şerit boyut grafik: yaklaşık. 60x7. 5x5mm / 2. 36x0. 30x0. 20 inç paket
₺78.37 ₺89.07